Haber

Yenilik ve Mobil Yaşamı Zarafetle Birleştiren Hotomobil, Avrupa’nın En Önemli Karavan Fuarında!

Türkiye ve Avrupa’nın en geniş model yelpazesine sahip yerli karavan markası Hotomobil, Avrupa’nın en değerli karavan fuarlarından biri olan Caravan Salon 2023’te yer aldı. Hotomobil, Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen fuarda premium eser portföyünü karavan tutkunlarıyla buluşturdu.

Türkiye’nin seri üretim hattına sahip tek karavan markası Hotomobil, Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Caravan Salon 2023’te ziyaretçileriyle buluştu. Üstün mühendislik anlayışıyla geliştirilen, kendine güvenen, konforlu ve premium yeni nesil taşınabilir yaşam alanları yaratan Türkiye ve Avrupa’nın en geniş model yelpazesine sahip karavan markası Hotomobil’in yüksek teknolojili çalışmaları Caravan’da fark yarattı. Salon 2023.

Avrupa Karavan Birliği’ne üye tek Türk markası olan Hotomobil, üçüncü kez katıldığı bölümünün en değerli fuarı Caravan Salon 2023’te sergilediği çalışmalarla ülkemizi dünya markaları arasında başarıyla temsil etti. zaman. Çalışmalarının yanı sıra fuarda katılımcılara ve karavan severlere Avrupa standartlarındaki üretim merkezleri, yüksek teknolojiye sahip modern fabrikaları ve Amerika, Almanya, İngiltere, İspanya, Norveç ve Dubai gibi geniş satış ağı hakkında bilgiler aktaran Hotomobil, fuarda dikkat çekti.

 

Üstün deneyim Smart Shine teknolojisi: Yolculuğunuzu aydınlatın!

Hotomobil’in Caravan Hall 2023’te tanıttığı Smart Shine teknolojisi, fuarın en çok merak edilen ve ilgi çeken teknolojilerinden biri oldu. Sesli komut sistemi ile kullanıcıların yaşam alanlarında premium bir deneyim yaşayacağı Smart Shine teknolojisi, karavanın tüm ışıklarını tek kelimeyle açıp kapatabilme özelliğine sahip. ‘Beni Takip Et’ özelliği ile gece karavanda rastgele bir hareket olması durumunda zemindeki yönlendirme ledlerini yakan Smart Shine teknolojisi, taklit akıllı uyandırma sistemini bünyesinde barındırarak kullanıcılarına konforlu bir deneyim sunuyor. Güneş ışığı.

Karavandaki tüm ışıkların ayarlanabilir olması ve dışarıdan gelen doğal ışık ile karavanın içindeki yapay ışık arasındaki denge Smart Shine’ın öne çıkan özellikleri arasında yer alırken; Güç tüketimini azaltan ve doğa dostu olan, dünyanın geleceğini düşünen, çevresel etkisi düşük ve sürdürülebilir LED teknolojisiyle fuarda karavan severleri etkiledi.

 

Fuarda Hotomobil ailesinin tüm üyeleri büyük beğeni topladı.

Hotomobil, Karavan Salonu 2023’te büyük ilgi gören standında; Mevcut ürün gamında yer alan Gladiator, Gladiator XL ve Reviva modellerinin yanı sıra yeni ürünü Troy Trailer Caravan da tanıtıldı. Zengin donanım özellikleri, konforlu, fonksiyonel, minimalist ve şık tasarımlarıyla öne çıkan karavanlar; Antibakteriyel, alev almaz ve fiberglass monoblok gövde yapıları ve uzun ömürlü, hafif, yüksek mukavemetli malzemeleriyle ön plana çıktı.

 

“Türkiye’de ve Dünyada  Tatil kültürü değişiyor”

Fuarda Hotomobil markası ve yüksek teknoloji ürünleri hakkında konuşan Hotomobil Genel Müdürü Pınar Kamçı, şunları söyledi:

“Yaşam trendlerinin her geçen gün değiştiği bir dünyada yaşıyoruz. İnsanların değişen yaşam tarzlarıyla birlikte; Son dönemde pandemi ve deprem gibi etkenler karavana olan ilgiyi artırdı. Hotomobil olarak dünya trendlerini ve nesillerin yaşam tarzlarını yakından takip ederek onların ihtiyaçlarına çözüm üretmek için büyük çaba harcıyoruz. ‘Mobil Yaşamda Stil’ mottomuzla, taşınabilir yaşamın konfor ve rahatlığını Hotomobil’in lüks ve premium dünyasında buluşturuyoruz. Ürün yelpazemizin büyük ilgi gördüğü Caravan Salon 2023’te yeni çalışmamız Troy Caravan’ı ve yeni teknolojimiz Smart Shine’ı sergilemek bizim için büyük keyifti. Tüketicilerimizin istek ve konforunu her zaman garanti altına alan yenilikçilik anlayışımızla, son teknolojileri ürün yelpazemize dahil ederek yeni nesil yaşam anlayışına lüks katıyoruz.”

2019 yılında ilk modeli Ronin’i satışa sunan Hotomobil, son 4 yılda ürün portföyünü geliştirerek Avrupa standartlarındaki üretim tesisleriyle 27 farklı ülkede güçlü bir satış ağı geliştirdi. Hotomobil, yüksek teknolojiye sahip Gladiator, Gladiator XL ve Reviva modellerini Caravan Salon 2023’te doğa tutkunları ve seyahat severlerle buluşturdu.

 

Hotomobil Hakkında

Hotomobil, 2015 yılında Restar Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin ticari faaliyetlerine başlamasıyla kuruldu. 4 yıllık Ar-Ge ve marka yapılanma sürecinin ardından ilk eseri 2019 yılında Hotomobil markasıyla satışa sunuldu. Bugün motokaravan, karavan, pick-up karavan ve karavan modelleriyle geniş bir eser portföyü mevcut.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu